Narodna stranka: Rušenje nelegalno izgradjenog solitera na Vidikovcu je pobeda opozicije i gradjana

Beogradski odbor Narodne stranke ocenio je danas da je odluka Grada o rušenju bespravno izgradjene osmospratnice u naselju Vidikovac „još jedna velika pobeda opozicije i gradjana i dokaz da se mogu zaustaviti kriminalne radnje vlasti“.

„Grad Beograd napokon je naredio rušenje bespravne osmospratnice na Vidikovcu, u Ulici kneza Višeslava 53, a zgradu bi o svom trošku trebalo da sruši investitor – firma ‘Roling invest’, čiji su vlasnici Slobodan Ranković i Milojko Vuković“, navodi se u
saopštenju.

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Rakovica Nikola Suknjaić naveo je da je „bahati investitor, uz očiglednu podršku vlasti, bez ikakve dozvole divlje sagradio soliter od osam spratova i započeo izgradnju devetog sprata“.

„Nebrojeno puta smo ukazivali na taj kriminal, ali je gradnja nastavljana, iako je gradilište zatvarano sedam puta. Sada smo tome napokon stali na put. Iako mediji bliski vlasti pokušavaju da ovo predstave kao njihovu pobedu, reč je, zapravo, o još jednom dokazu da nećemo dozvoliti da iko bude jači od zakona i da gradska vlast ne može doveka štititi kriminal“, rekao je Suknjaić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.