Narodna stranka: Spremni smo za saradnju sa onima koji drže reč

Narodna stranka saopštila je danas da će se zauzeti da stranke i pokreti koji su bojkotovali izbore i koji su i do sada saradjivali u formatu „ujedinjene srpske opozicije u bojkotu“ uspostave trajni format saradnje na višem nivou.

„Narodna stranka se zalaže za širenje opozicionog fronta u borbi za uspostavljanje normalnosti i povratak Srbije na evropski put. Zlo koje je zadesilo zemlju zahteva da prava opozicija uspostavi viši nivo saradnje oslobodjen bilo kakve ekskluzivnosti i posebnih privilegija. U tom širokom zajedničkom frontu ima mesta sa sve koji su spremni da daju iskren doprinos zajedničkoj borbi“, navodi se.

U saopštenju Narodne stranke se dodaje da se to ne odnosi samo na stranke, pokrete i udruženja već i na ugledne i ostvarene ličnosti.

„Narodna stranka je, kao i do sada, spremna da saradjuje sa onima koji drže reč datu gradjanima i jedni drugima“, dodaje se.

Ta stranka je ocenila da je dubina krize u koju je aktuelna vlast uvela Srbiju alarmantna.

„Sumrak demokratije ogoljen lažnim izborima, gušenje ljudskih prava i sloboda, slom pravosudja i kolaps zdravstvenog sistema poziv su na uzbunu svima kojima je stalo do budućnosti ove zemlje“, saopštila je Narodna stranka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.