U trendu

Narodna stranka: Vesić da završi autobusku stanicu umesto što objavljuje slike nepostojećeg …

 Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da je predstavljanje 16 stanica budućeg beogradskog metroa „još jedan u nizu predizbornih marketinških trikova Srpske napredne stranke i zamenika gradonačelnika Gorana Vesića“.

Pavlović je u pisanoj izjavi upitao Vesića šta se dešava sa izgradnjom autobuske stanice na Novom Beogradu. 
„Na gradilištu nove autobuske stanice gradjevinske mašine stoje, radnika nema i ne izvode se apsolutno nikakvi radovi. Bivši gradonačelnik Siniša Mali izjavio je 28. februara 2018. godine da će autobuska stanica biti završena za godinu i po dana. Od tog lažnog obećanja prošlo je četiri godine, a Vesić laže i više od Malog“, naveo je Pavlović a prenela Narodna stranka.

Upitao je i kada će biti završena železnička stanica Prokop, čija je izgradnja počela još 1977. godine.  

„Izgradnja beogradskog metroa počela je 22. novembra prošle godine i Beograd će dobiti još jedno gradilište, ali kada će dobiti potpuno završene glavnu autobusku i glavnu železničku stanicu, koja je izmeštena još 1. jula 2018. godine“, upitao je odbornik Narodne stranke.

Ocenio je da Beograd „nema gradsku vlast kakvu gradjani zaslužuju“ i da „nema gradsku upravu koja je u stanju da svojim kvalitetom i iskustvima naš grad svrsta u red modernih evropskih prestonica“.

„Beogradjani više ne veruju Vesiću, koji je u prethodnoj izbornoj kampanji prodavao karte za nepostojeći beogradski metro, i pozivamo ih da na predstojećim izborima za gradski parlament svoje poverenje ukažu stručnim ljudima koji će Beogradu vratiti ono što su mu oduzeli SNS i Vesić“, naveo je Pavlović.
 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar