U trendu

Narodna stranka: Vlast crta Jeremiću metu na čelu

 Narodna stranka optužila je danas „režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića“ da „lažima u tabloidima koje kontroliše, crta metu na čelu“ predsednika te partije Vuka Jeremića povezujući ga sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

U saopštenju iz te stranke su najavili da će podneti tužbu protiv tabloida Objektiv jer je „brutalnim lažima doveo u vezu Jeremića sa uhapšenim policajcem, kao i sa restoranom ‘Jahorina’, sa kojima Jeremić nema apsolutno nikakvih dodirnih tačaka, osim što je u taj objekat jednom na poziv svratio da popije piće“.

„Povezivanje Jeremića, naravno, bez ikakvih dokaza, sa Belivukovom kriminalnom grupom, okrivljenom za najteža krivična dela, direktno ugrožava bezbednost Jeremića i njegove porodice“, piše u saopštenju.

Navodi se da je Belivukov klan nastao za vreme vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i da ga je ta partija „u potpunosti kontrolisala i koristila kako bi ućutkala skandiranje navijača protiv Vučića na stadionima i za prebijanje novinara i razbijanje protesta“.

„Ovakvi napadi neće zaustaviti Jeremića i Narodnu stranku da raskrinkavaju i javnosti predstavljaju sva zlodela vlasti, poput saradnje sa kriminalnim grupama i pljačke gradjana preko kompanija kao što je Milenijum tim, koji služi za isisavanje novca gradjana iz budžeta“, navedeno je u saopštenju. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.