U trendu

Narodna stranka: Vlast preko medija 10 godina sipa mržnju, nasilje i zlo

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da su zahtevi građana na protestima „Srbija protiv nasilja“ opravdani kao i da televizijama Pink i Hepi moraju da se oduzmu dozvole, jer kako kaže, vlast preko njih „punih 10 godina sipa mržnju, nasilje i zlo.“

„Napravili ste ‘Radikalske talase’ od televizija sa nacionalnom frekvencijom, a od tabloida koje kontrolišete napravili ste ‘Veliku Srbiju’. Trujete narod od ranog jutra. Na Hepiju od 5 ujutru kreću teorije zavere i nadrilekari, a onda na Pinku sledi ludilo Jovane Jeremić kod koje gostuju predsednik i premijerka, i potom Kristijan Golubović objašnjava kako profesionalno ubiti čoveka“, rekao je Jovanović na sednici skupštine.

Kako je navela ta stranka u saopštenju, on je istakao da je zbog tih razloga stotine hiljada građana na ulicama i ocenio da oni, osim ukidanja frekvencija, traže i smenjivanje minstra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina.

Naveo je i da su predstavnici SNS-a na sednici skupštine pokazali „primitivizam i nasilje“, a prvenstveno predsednica vlade Ana Brnabić koja je vređala šefa poslaničke grupe Narodne stranke Miroslava Aleksića i udarala u mikrofon.

„Na proteste ‘Srbija protiv nasilja’ dolazi ogroman broj mladih ljudi. Predlažem da studente i učenike srednjih škola dovedemo na balkon skupštinske sale da vide kako izgledaju sednice parlamenta i kako se vi ponašate“, rekao je Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar