U trendu

Narodna stranka: Za havariju na cevovodu odgovoran Vesić, a Šapić nema odgovor na te probleme

Beogradski odbor Narodne stranke ocenio je da odgovornost za današnju havariju na magistralnom cevovodu na Paliluli snosi bivši zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a da aktuelna gradska vlast „neće moći, a ni hteti da pomogne da se ovakve stvari više ne dešavaju u Beogradu“.

Iz te stranke su ocenili da je infrastruktura grada „ozbiljno narušena“ a da je samim tim ugrožena i bezbednost gradjana.

„Poplava u Ulici kraljice Marije zbog havarije na cevovodu, ulice koja je skupo plaćena i skoro rekonstruisana, samo je vrh ledenog brega. Havarije su nam nož koji svakodnevno visi iznad glave. Korupcija i namešteni tenderi ovaj grad su doveli do potpunog kolapsa. Za sve to zaslužna je bivša uprava Beograda, a sadašnja je ta koja nema odgovor na ovakve probleme“, naveli su iz Narodne stranke.

Ocenili su i da je izbor Šapića za gradonačelnika kao i izbor njegovih saradnika „jasan signal da na čelu grada ‘jaše’ ista struktura sumnjivih ‘diplomaca’ koji nisu u stanju da brinu ni o mesnoj zajednici, a kamoli o milionskom gradu“.

„Gradonačelnik Šapić će sada odgovornost prebaciti na prethodno rukovodstvo, Goran Vesić će se praviti lud, a svi mi ispaštaćemo svaki dan“, naveli su iz Narodne stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.