U trendu

Naslovna strana za ponedeljak 25. mart 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka najviše pišu o obeležavanju 20 godina od početka NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju.

ALO  –  „Vučić: Ne dajte nikome da sruši slobodu i nezavisnost Srbije“, list piše o izjavi predsednika Srbije povodom obeležavanja godišnjice NATO bombardovanja. „Siniša Mlai oborio rekord“ list piše o učešću ministra finansija Siniše Malog na 26. novosadskom polumaratonu.

BLIC  –  „Novi DS imaće kapacitet za borbu protiv Vučića“, kaže lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić povodom najavljenog ujedinjenja partija koje su nastale iz Demokratske stranke u takozvani veliki DS.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Meta bio ceo srpski narod“ o obeležavanju 20 godina od početka NATO agresije na SRJ. „Moskva će braniti vaše pravo na Kosovu i Metohiji“, kaže za list poslanik ruske Dume Jevgenij Primakov.

INFORMER  –  „Vučić: Ubijenu decu vam nikada nećemo zaboraviti“, list piše o obraćanju predsednika Srbije u Nišu na obeležavanju 20 godina od početka NATO agresije. „Djilas otišao u SAD, tamo traži pomoć da ruši vlasti“, list piše da je lider Saveza za Srbiju „na dan obeležavanja početka NATO agresije tajno odleteo za Vašington“.

KURIR  –  „NATO monstrumi“, tekst povodom 20. godišnjice od početka NATO bombardovanja. „Boško neće da radi, a uzima brdo love“, list navodi da predsednik Dveri Boško Obradović bojkotuje rad parlamenta, ali da se ne odriče poslaničkih privilegija.

DANAS  –  O zahtevima sa poslednjeg protesta „Jedan od pet miliona“ u Beogradu list piše u tekstu „Vučić, Brnabić i Gojković da podnesu ostavke do 13. aprila“.

POLITIKA  –  U tekstu „Odlučili smo da odavde nema nazad“ predsednik Srpske liste Goran Rakić o glasinama o iseljavanju Srba sa severa Kosova.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Izbore ili moju glavu, šta hoćete?“, autorski tekst Aleksandra Vučića za list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar