U trendu

Naslovne strane dnevnih novina za subotu, 19. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 19. novembar pišu o povećanom broju slučajeva djačkog nasilja u školama, o napadu na pilota, državljanina Srbije, koji je upravljao helikopterom UN u Nigeriji i drugim temama.

POLITIKA – „Brisel očekuje dolazak Vučića i Kurtija“, o nastavku pregovora Beograda i Prištine u Briselu. Intervju sa šefom poslaničkog kluba Saveza vojvodjanskih Madjara u republičkom parlamentu Balintom Pastorom: „Sramotni napadi na istorijsko pomirenje“.

ALO – „Izboden srpski pilot“, napadnut u Nigeriji, upravljao helikopterom UN. Obračun „Vračarci ubili vodju grobara“.

BLIC – O pozivu iz EU za nastavak pregovora Beograda i Prištine u Briselu „Vučić i Kurti idu u Brisel“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o povećanom broju slučajeva nasilja u školama „Nasilnici u školama svete krave“. „Pomahnitali vojnik ranio našeg pilota, zatim ga izbo“ o napadu na helikopter UN u Nigeriji u kome je ranjen pilot iz Srbije.

DANAS – „‘Tata sa advokatom’ kao zaštita nasilnika“, o nasilju u školama. List piše o potrošnji domaćinstava u Srbiji „Prošle godine smo više trošili a jeli manje nego 2019.“.

NOVA – „U Briselu konačno dogovor o tablicama“, piše list o pozivu iz Brisela za sastanak srpskog predsednika Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u nastavku pregovora Beograda i Prištine. Intervju sa potpredsednikom Stranke slobode i pravde Dušanom Nikezićem: „Ova vlast gasi život u Srbij

KURIR – „Djaci nasilnici mogu biti izbačeni iz škole“, o nedavnom zlostavljanju učiteljice. EU pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija na hitan sastanak, piše list pod naslovom: „Kriza“.

SPRSKI TELEGRAF – Rat u Ukrajini: „Putinova nova lista ciljeva“. Monah iz Ostroga za ovaj list kaže: „Zvezda nije mogla da izgubi!“

INFORMER – Upozorenje Zapada, „EU: Kosovo na ivici rata“. Prognoza: „Oluja i kiša do utorka“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar