U trendu

Naslovne strane za petak, 21. oktobar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za petak, 21. oktobar, piše o objavi lista „Albanian post“ da Beograd i Priština moraju da postignu dogovor do 24. februara, pišu i o poskupljenjima u Srbiji i drugim temama.

ALO – O navodnim mahinacijama trgovaca ogrevom „Trgovci sakrili pelet da bi podigli cene“.

BLIC – List ocenjuje da plan SAD i EU predvidja pretnje za Srbiju: „Rešite Kosovo do 24. februara ili vam sledi ‘teška batina'“. Vremenska prognoza za naredne dane u Srbiji: „Stiže nam vruć vazduh iz Afrike i skoro 30 stepeni“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da „Petorku iz EU pritiskaju da prizna Kosovo“. O nedavnom smrtonosnom rušenju mosta u Ovčar Banji: „Zabrana za most putovala osam dana“.

DANAS – Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Rade Veljanovski kaže o najavljenom ministarstvu: „Spajanje informisanja i telekomunikacija je velika greška“. O poskupljenju namirnica u Srbiji: „Sve je skuplje, ponegde je samo kupus jeftiniji“.

INFORMER – „Srbija će morati da prizna nezavisnost KiM“, list prenosi izjavu specijalnog izaslanika Sjedinjenih Američkih Država za zapadni Balkan Gabrijela Eskobara.

KURIR – „Ana ima tim!“, o očekivanjima u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije.

NOVA – Analitičar Boško Jakšić kaže za list: „Rešenje za Kosovo po skraćenom postupku“. Profesorka Univerziteta u Atlanti Jelena Subotić iznela da „Jugoslovenski paviljon u Aušvicu više ne postoji“.

POLITIKA – O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i izaslanika SAD Gabrijela Eskobara, „Vučić: Nastavljamo borbu za svoj narod i državu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Kurti i zapad spremaju operaciju ‘lažne zastave'“, o pregovorima o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar