U trendu

Naslovne strane za petak, 28. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 28. april 2023. godine pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) u Njujorku, o slučaju prenosa porođaja iz GAK Narodni front na društvenoj mreži, o najavi da će Srbija menjati spoljnu politiku, ali i o navodnom pokušaju atentata na predsednika Ruske Federacije. 

ALO – Nemački mediji tvrde da su Ukrajinci planirali atentat „Zelenski dronom ciljao Putina?!“

BLIC – Izjava osnivača Beobasket agencije Miška Ražnatovića „Partizan iz 1992. bi bio poslednji“.

VEČERNJE NOVOSTI – List navodi da „NATO preko megafona udara na Vučića“. List tvrdi i da je srpskim medijima dostavljena brošura o izveštavanju o ratu u Ukrajini „Kijev diktira kako novinari da izveštavaju“.

DANAS – Predsednik stranke Nova Srbija Velimir Ilić rekao za taj list: „Aleksandar Vučić je uspeo sve da prevari“. Advokatica Marina Mijatović o slučaju video-prenosa porođaja iz GAK Narodni front rekla: „Porodilja može da tuži kliniku i sestru“.

INFORMER – List otkriva da šefu države preti ozbiljna opasnost „NATO hoće Vučićevu glavu“. Nemci otkrili pakleni plan Kijeva „Zelenski probao da ubije Putina“.

KURIR – Otkriće nemačkih medija „Atentat“, ukrajinska tajna služba pokušala da ubije Putina.

NOVA – List o tome kakvu spoljnu politiku vodi Srbija piše u analizi „Diplomatija kao zbir malih osveta“.

POLITIKA – Izjava ministra spoljnih poslova Srbije, Ivice Dačića: „Bez poštovanja Rezolucije 1244, UN više ne postoje“. List piše da će „Ruska nafta ponovo stizati do potrošača u našoj zemlji“.

SRPSKI TELEGRAF – Centralna tema „Tri plana za ubistvo Putina“. List piše i da je opozicija morbidna „Žele mrtvog Vučića jer jedino tako mogu na vlast“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.