U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 20. septembar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 20. septembar 2021. godine, najviše piše o neizvsenom ishodu medjustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, zaoštravanju epidemiološke situacije u Srbiji, očekivanom nastavku pregovora Beograda i Prištine, i drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – Kuma Prajda Nataša Bekvalac „Deo sam gej populacije“. O smrti najpoznatijeg tekstopisca muzičkih hitova „Umrla Marina Tucaković“.

BLIC – Reportaža iz crvene zone užičke bolnice u „Dolaze nam cele porodice, a kući se ne vrate svi“. „Polovina djaka na onlajn nastavi“, o uvodjenju novih mera u prosvetnom sistemu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbima hoće da skidaju tablice“, povodom navoda da će prištinske institucije insistirati na novim taksama za stanovnike severa Kosova. „Zvezda u Humskoj iščupala bod“, nakon završetka 165. „večitog“ derbija. „Bojsi nije dočekao da postane Srbin“, povodom smrti glumca Džona Čalisa koji je u seriji „Mućke“ glumio Bojsija.

DANAS -„Srbija prva u Evropi i druga u svetu po broju zaraženih“, o aktuelnim korona brojkama u Srbiji. O poslednjoj rundi dijaloga o izbornim uslovima u „Flekenštajn na vezi sa Vučićem ubrzao dogovor“. „Doing Business, Doing Corruption“, o rezultatima interne istrage Svetske banke, koja ukazuje da se manipulisalo rezultatima medjunarodnog rangiranja.

INFORMER – List prenosi mišljenje crnogorskog političara Nebojše Medojevića „Milo je terorista, DPS treba zabraniti“.

KURIR – Specijal lista „Najčuveniji egzekutori mafije: Ubijali za pare, kasapili tela iz zadovoljstva“.

POLiTIKA  – „Vladajuća većina ‘drma’ Milovu predsedničku fotelju“, o političkoj sceni u Crnoj Gori. „Priština najavila skidanje srpskih tablica“, uoči najavljenog nastavka dijaloga Beograda i Prištine. Feljton „Epidemija španske groznice u Srbiji 1918-1919“.

SRPSKI TELEGRAF – List ocenjuje da je turski predsednik Redžep Tajip Ergodan na nedavnom sastanku sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem poručio „Srbe niko neće napasti“. Poglavar Ruske pravoslavne crkve o krizi u pravoslavlju „Patrijarh Kiril: Raskol grčke i slovenske crkve“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.