U trendu

Naslovne strane za sredu 17. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu 17. maj 2023, najviše pišu o pripremamaza miting Srpske napredne stranke, o odgovornosti za zločine u Srbiji, kao i o spoljnopolitičkim temama.

ALO- Poruka roditeljima da paze šta im deca rade na internetu „Zaustavite ludilo na Tiktoku“. iz sfere politike, o odluci poznatog srpskog tenisera: „Tipsarević postao član SNS-a“.

BLIC- Ko će i kako odgovarati za dečje zločine i nasilja „Deca mogu u pritvor, roditelji na robiju“. Kreće novi sistem naplate prevoza u Beogradu „Od danas u autobuse sa SMS kartama“. Šokantna odluka Đokovića „Novak zatvara teniski centar u Beogradu?“.

VEČERNJE NOVOSTI – Vučić o mitingu 26. maja „Skup nade, a ne ljutnje i mržnje“. Uništene britanske granate „Uranijum uspaničio Ukrajince“, piše list.

DANAS- Uzavrela atmosfera u gradovima Srbije pred „narodni miting“ Srpske napredne stranke „Dve crvene, sendvič i voda, pa na miting SNS“. Apel građana, javnih ličnosti, intelektualaca pod nazivom Zahtev za odgovornost i prestanak nasilja: „Podržati sve vidove otpora režimu“.

INFORMER- Opoziciji ništa nije sveto „Spremaju haos na Spasovdan“, piše list.

KURIR- Podaci tužilačkog odeljenja za maloletnike „Crna statistika, 927 maloletnika počinilo krivična dela u 2022. godini“. Taktika mađarskog premijera „Viktor Orban stopirao EU da šalje oružje Ukrajini“. Lepe vesti „Drva i pelet jeftiniji za 30 odsto“.

NOVA – O protestima poljoprivrednika širom Srbije pod naslovom „Pobuna seljaka“. Kako reći ne kada naprednjaci narede da se ide na miting „Mediji i nevladin sektor kao lek za pritiske vlasti“, piše list. Šapić predstavio novi sistem javnog prevoza u Beogradu „Karte se plaćaju i SMS-om, od danas vožnja 50 dinara“.

POLITIKA- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže „Neću da razgovaram sa onima koji cepaju srpsku zastavu“. O ratovima koje je Vašington pokrenuo posle 11. septembra 2001. godine, pod naslovom „Zastrašujući učinak američke borbe protiv terorizma“.

SRPSKI TELEGRAF – Stranci, Hrvati i opozicija zloupotrebili tragediju „Ovo je plan za rušenje Vučića“, piše list. List, uz ocenu „bravo za državu“, piše da „oboleli od raka besplatno zamrzavaju ćelije za potpomstvo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.