U trendu

Naslovne strane za sredu, 4. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od srede pišu o medjunarodnoj policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 800 kilograma kokaina i uhapšena trojica srpskih državljana, povratku radnika kragujevačkog Fijata na posao posle skoro sedam nedelja plaćenog odsustva i odmora, diplomatskim aktivnostima SAD u cilju obnove dijaloga Beograda i Prištine, kao i o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Leskovcu i Medvedji.

ALO  –  „Hrvatski kralj kokaina voli Gavrila Principa“, list piše o policijskoj akciji u kojoj su uhapšeni državljani Srbije i zaplenjeno 800 kilograma kokaina. „Vučić gradi šest novih stadiona“, list piše o izjavi predsednika Srbije tokom posete Leskovcu.

BLIC  –  O dolasku dvojice američkih senatora u Beograd i Prištinu narednih dana u tekstu „SAD u ofanzivi oko Kosova: Traže da se dijalog nastavi na jesen“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Stefanović zadužen za izborne uslove“ list piše da je Vlada Srbije formirala Radnu grupu koja će pratiti primenu preporuka OEBS za unapredjenje izbornog procesa. U tekstu „U Šidu crtali rutu za kokain“ o akciji policija Srbije, Velike Britanije i Španije u kojoj je zaplenjeno 800 kilograma kokaina i uhapšena trojica srpskih državljana.

DANAS  –  O atmosferi u Medvedji uoči lokalnih izbora raspisanih za 8. septembar u tekstu „SNS aktivisti pritiskaju od kuće do kuće“. Pod naslovom „Celoj porodici prete otkazom zbog protesta“ o slučaju jednog od organizatora protesta Jedan od pet miliona u Despotovcu koji je navodno dobio otkaz u javnom preduzeću u kom je radio zbog učešća u protestima.

INFORMER  –  „Ne može Srbija da izgubi sve na Kosovu“, list piše o izjavi Metjua Palmera, specijalnog predstavnika državnog sekretara SAD Majka Pompea za Zapadni Balkan na Bledskom strateškom forumu. O zapleni kokaina i hapšenju Srba list piše pod naslovom „Zaplena kokaina izazvaće opšti rat narko klanova“.

KURIR  –  O policijskoj akciji zaplene kokaina kod Azorskih ostrva i hapšenju srpskih državljana u tekstu „Mehaničar švercovao kokain za meksički kartel“. „Dačić premijer? Prvo skoči, pa reci hop“, list piše o izjavi predsednika Srbije koju je dao tokom posete Leskovca i Medvedje govoreći o novoj Vladi Srbije.

POLITIKA  –  „Radnici ‘Fijata’ ponovo u fabrici“, posle tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora i skoro četiri nedelje plaćenog odsustva, radnici kragujevačke fabrike automobila ponovo u proizvodnim halama. Pod naslovom „Nova zabrana ulaska za zvaničnike iz Beograda“ o odluci Prištine da srpskim zvaničnicima zabrani ulazak na Kosovo uoči predstojećih parlamentarnih izbora. „Narod daje sud ko će biti premijer“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom najava da će Ivica Dačić biti kandidat koalicije SPS-JS za premijera posle predstojećih izbora.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Tramp šalje specijalce na Kosovo“, list piše o dolasku dvojice američkih senatora u Beograd i Prištinu. „Evo gde će se graditi stadioni“, list piše o izgradnji novih stadiona u Srbiji koju je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete Leskovcu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.