U trendu

Naslovne strane za sredu, 6. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 6. jul najviše pišu o osnivanju nove političke organizacije „Srbija centar“ koju vodi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš, o pojavi groznice Zapadnog Nila u Srbiji, i o drugim temama.

ALO – Srpski turisti o letovanju u Egiptu: „Ne može nam ajkula ništa“.

BLIC – List piše o dešavanjima u opozicionim strankama „Porodjajne muke ‘nove’ opozicije“. Povodom osnivanja nove političke organizacije bivšeg načelnika generalštaba VS: „Ponoš kreće u bitku, ali još krije adute“.

VEČERNJE NOVOSTI – O zahtevu Beograda prema EU i Prištini: „Osnujte ZSO ili idemo u provaliju“. „Komarci zarazili ženu iz Požarevca“, list piše o pojavi groznice Zapadnog Nila u tom gradu.

DANAS – „Ponoš osnovao Srbija centar“, o novoj političkoj organizaciji koju je osnovao Zdravko Ponoš. „Vakcine protiv korona virusa nisu omanule“, ocenjuje profesor imunologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu Miloš Marković.

INFORMER – O putovanju u Egipat nakon incidenta u kojem je žena preminula nakon napada ajkule: „Ko neće u Hurgadu može da odustane, ali samo na svoju štetu – Agencije ne vraćaju pare zbog straha od ajkula“. O poskupljenju letovanja: „U Grčkoj svaki dan sve skuplje – U Haniotiju giros već sedam evra“.

KURIR – List piše „Novi udar na Banjaluku – Nemačka zbog Dodika ostavila RS bez 120 miliona evra“.

NOVA – „Šapić je došao da ostane što duže“, intervju sa predsednikom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem. List piše o odluci EU da ukine finansiranje srpskog entiteta u Bosni i Hercegovini „Zbog Dodika RS izgubila 120 miliona evra“.

POLITIKA – „Kod komaraca otkriven virus Zapadnog Nila“, list piše o pojavi ovog virusa u Srbiji. O održavanju male mature: „Mala matura prvi put bez propusta“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše: „Ginisov rekorder – Ima 24 uslovne kazne, a i dalje na slobodi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.