U trendu

Naslovne strane za utorak, 5. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 5. oktobar 2021. godine pišu o koroni, aferi „Pandora papiri“ i trostrukom ubistvu kod Aleksinca.

ALO – Pod naslovom „Treća doza nakon pet meseci?“ o zahtevu dela zdravstvene struke da se treća doza vakcine protiv kovida-19 prima nakon pet meseci od primljene druge doze.

BLIC – Doktor Teodorović upozorava „Ili ćemo se vakcinisati ili ćemo se razboleti“. Slovenija traži da Balkan udje u EU do 2030. godine „Velika bitka u EU- ključni dani za Srbiju i Balkan“. O masakru porodice koji je zgrozio Srbiju „Misterija ubistva Djokića- pet pitanja i dalje muče istražitelje“.

VEČERNJE NOVOSTI – Energetska kriza trese svet „Bitka za što bolju cenu gasa“. Novi detalji o zločinu u Aleksincu „Djokići upucani, ‘mozak’ operacije napustio Srbiju“.

DANAS – Medjunarodna afera „Pandora papiri“ pokazala da su nekretnine u Bugarskoj u vlasništvu Siniše Malog „Tužilaštvo ponovo da otvori slučaj 24 stana“. Nedozvoljen pritisak na sud u slučaju „Jovanjica“ posle intervjua vlasnika plantaže marihuane – „Vučić iz Dubaija oslobodio Koluviju“. Saradnici ubijenog premijera o inicijativi da se oslobodi Zvezdan Jovanović „Iza peticije o rehabilitaciji ubice Djindjića stoji vlast“.

INFORMER – „Italijani za Lazetića (17) nude 5.000.000 evra“, prenosi list.

KURIR – „Još jedna misterija u selu Moravac“, list piše da je u blizini mesta gde je ubijena tročlana porodica Djokić, pre sedam meseci nestao starac.

POLITIKA – Ministarka Jadranka Joksimović uoči samita EU- Zapadni Balkan „Proširenje je pitanje kredibiliteta unije“. Afera „Pandorini papiri“- „Otkriveno tajno bogatstvo svetskih moćnika“. O epidemiji list piše „U porastu broj dece sa težim oblicima virusa korona“.

SRPSKI TELEGRAF – „Treća doza najbolje posle pet meseci“, list piše o vakcinaciji protiv kovida-19.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.