U trendu

Nova stranka: Dobila otkaz u poslastičarnici u Knjaževcu jer nije član SNS-a

Nova stranka Knjaževac saopštila je danas da je Jelena Marinković iz tog grada dobila otkaz u jednom ugostiteljskom objektu u Knjaževcu jer „nije članica Srpske napredne stranke (SNS)“.

„Nakon što je naša sugradjanka Jelena Marinković, inače majka dvoje dece i veoma uspešna sportistkinja – državni, balkanski i evropski prvak u pauerliftingu, kao i istaknuta aktivistkinja u borbi za očuvanje prirodnih dobara Srbije, dobila otkaz na radnom mestu konobarice u jednoj lokalnoj poslastičarnici samo zato što nema partijsku knjižicu, još jednom je postalo jasno da pipci autokratije svakoga dana stežu sve više“, piše u saopštenju Nove.

Ta stranka navodi da je Marinković proglašena nepodobnom „po nalogu predsednika opštine Milana Djokića“, koji je vlasniku lokala naredio da je otpusti, jer „nije članica SNS-a“.

„Ovakav teror i strahovlada, koja za cilj ima da kazni sve koji razmišljaju svojom glavom, a ujedno i zastraši druge, kako im ništa slično ne bi palo na pamet, iz dana u dan sve su prisutniji i vidljiviji, pogotovo u manjim sredinama gde se svi medjusobno poznaju, te su zato i lakše mete političke odmazde“, piše u saopštenju.

Nova je ocenila da na takve i slične primere „ne sme da se ćuti i žmuri jer će uskoro zakucati i na naša vrata“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar