Nova stranka: Odložena sednica o niškom aerodromu kako bi se otupila oštrica nezadovoljstva

Niški odbor Nove stranke ocenio je danas da odlaganje sednice Skupštine grada Niša na kojoj treba da se odluči o sudbini aerodroma „Konstantin veliki“, predstavlja pokušaj vlasti da kupovinom vremena „otupi oštricu nezadovoljstva gradjana“, kako bi na kraju sprovela „sramotnu otimačinu“.

Nova stranka je navela da odlaganjem sednice, Srpska napredna stranka neće odložiti borbu gradjana za niški aerodrom.

„Gradski odbor Nove stranke u Nišu neće odustati od svojih zahteva i nastaviće da insistira na tome da gradski odbornici postupe u skladu sa Ustavom i zakonima, ali i u skladu sa savešću i zdravim razumom, i stanu u odbranu niškog aerodroma i prava gradjanki i gradjana Niša“, saopštila je stranka Zorana Živkovića.

Nova stranka je pozvala predsednika i lidera SNS-a Aleksandra Vučića da dodje u Niš kako bi pročitao sve sporne ugovore, ali i izvinio se za sve uvrede na račun gradjana, jer oni nisu „šteta za državu, a još manje ološ elita“.

Sednica Skupštine grada Niša zakazana za 10. april na kojoj je trebalo da bude usvojena odluka o prenosu u državno vlaništva aerodroma „Konstantin Veliki“, odložena je do daljeg, saopštila je ranije danas Služba za poslove Skupštine grada.

U saopštenju se navodi da se sednica odlaže na predlog šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke Zorana Perišića.

„Sednica se odlaže zbog učestalih dezinformacija o statusu aerodroma ‘Konstantin Veliki’ u Nišu, koje poslednjih dana u javnost iznose pojedinci i raznorazne interesne grupe, čime se urušava kredibilitet našeg grada“, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Mislim da bi bolje bilo da ljudima koje ste unesrecili razvaljivanjem njihovih firmi kazete da ste vi to uradili i vas da stave na stub srama jer ste se druzili sa zemuncima i kupili stanove u beogradu od plate jel sta reci vise vi ste obicne jajare.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike