U trendu

Nova stranka pozvala nadležne da saopšte istinu o požaru na deponiji u Vinči

Nova stranka pozvala je danas nadležne institucije da saopšte „pravu istinu“ o požaru na deponiji u Vinči, kao i korake koje će preduzeti u saniranju problema.

„Nakon što je javnost uznemirila vest da je deponija u Vinči ponovo u plamenu, Gradski odbor Nove stranke Beograd ukazuje na još alarmantniju činjenicu da nadležni i ovoga puta, kao i prošle godine kada je gorela gotovo mesec dana, kriju pravu istinu od gradjana“, piše u saopštenju Beogradskog odbora stranke.

Nova je ocenila da Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa gradjanima „sramno tvrdi da je sve pod kontrolom i da Beogradjanima ne preti nikakva opasnost“.

„Odgovor u tipično naprednjačkom stilu posledica je činjenice da je aktuelni režim proteklih godina posekao svako drvo ili travku koja se isprečila na putu njihovih megalomanskih, kriminalnih projekata gradnje ili rekonstrukcije, dok je gradjanima prestonice preostalo da se od ovakve ili sličnih situacija sa zagadjenjem vazduha brane jedino maskama, pošto prirodnog zaštitnika više nemaju“, navodi se u saopštenju.

Stranka je poručila rukovodstvu Beograda da grad ne pripada njima, već isključivo Beogradjanima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar