U trendu

Nova stranka:Nerešavanje problema sa isključenjem vode u našim prostorijama primer …

Nova stranka saopštila je danas da je primer revanšizma aktuelne vlasti to što poslovni prostor koji je ta stranka zakupila za potrebe rada Opštinskog odbora Novi Beograd više od sedam meseci niko od nadležnih ne dolazi kako bi rešio problem sa isključenjem vode.

„Zašto nas konstantno upućuju na Skupštinu stanara, da od njih dobijemo informacije o lokaciji vodomera, kada je to posao Vodovoda? Da li je po sredi možda revanšizam zbog protesta koji traju otprilike isto toliko koliko su oni gluvi na naše apele, i koji neće stati, bez obzira na sve“, navodi se u saopštenju Nove stranke stranke.

Ta stranka je istakla da je nemoguće pitanje ne uputiti zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću, koji je, kako su naveli, sam sebe postavio u poziciju da se pita za sve, kao i nadležnima iz JKP Vodovod i kanalizacija šta ih tačno sprečava da izadju na teren.

„Još jedan u nizu dokaza ‘napredne’ odmazde nad svakim ko se barem usudi da misli svojom glavom i, protivurečeći im, ukaže na sve mane aktuelnog režima, jeste i to što Nova Stranka nikada nije dobila odgovor ni na jedan zahtev za dobijanje termina u Mesnim zajednicama, iako smo iste podnosili na nekoliko prestoničkih opština“, dodaje se u saopštenju.

Nova stranka je upitala da li reč o „odbrani ćutanjem“ to što nema odgovora na zahteve opozicije kao što je zahtev za terminom u Mesnim zajednicama i istakla da će nastaviti i ubuduće ostati sa „gradjanima i medju njima, locirajući nebrojene probleme u funkcionisanju Beograda, ali i nudeći rešenja kroz glas struke Političkog saveta Nove stranke“.

(Beta)

Napišite komentar