U trendu

Obradović (Dveri): Vučić devet godina nije išao u Crnu Goru, ne bi trebalo ni sad

Lider Srpskog pokreta „Dveri“ Boško Obradović ocenio je da predsednik Aleksandar Vučić ne bi trebalo da ide u posetu Podgorici zato što, kako navodi, „devet godina nije bio u poseti srpskom narodu i (Srpskoj pravoslavnoj) crkvi u Crnoj Gori“.

On je na Tviteru povodom Vučićeve najave odlaska na sahranu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koja će biti održana sutra u Podgorici, dodao i da su listovi „pod kontrolom (Srpske napredne stranke)“ nedeljama nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori „vredjali mitropolita Amfilohija“.

„Sve što je u interesu boljih odnosa izmedju Srbije i Crne Gore podržavam, ali ako za devet godina na vlasti (Aleksandar Vučić) nije bio u poseti srpskom narodu i Crkvi u Crnoj Gori nema potrebe ni sad. Te mafijaške fore da se ide na sahranu onome kome si radio o glavi ne bi smele da prodju“, napisao je Obradović na društvenim mrežama.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preminuo je u petak u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) i biće sahranjen sutra u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar