Obradović pozvao Vučića da prizna izbornu volju gradjana

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da prizna izbornu volju gradjana.

„Neka izadje na Uskrs i neka kaže ovo je kradja. Ako to ne uradi, onda ćemo u sredu, 4. maja, da ga pobedmo na izborima. Nudimo najpoštenije ponašanje. Budi čovek i reci kakv su ovi izbori“, rekao je Obradović na protestu opozicije ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.

Obradović je zatražio da predsednik RIK-a Dejan Djurdjević i direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević podnesu ostavku.

„Naša zajednička poruka jeste da neće SNS odredjivati rezultate glasanja već gradjani“, rekao je Obradović.

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić rekla je da je Vučić od političke scene u Srbiji napravio kaljugu i politički bordel od poslanika i predstavnika stranaka.

„Vučić nije ukrao samo glasove, već i deo savske obale, plate i penzije. Nećemo mu dozvoliti da ukrade naše živote i živote našoj deci. Ovde smo da odbranimo slobodu, pravdu, volju gradjana“, rekla je ona i dodala da je „ovo tek uvodno ćeranje“ i da će se „još ćerati“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.