U trendu

Omladina NS: Firma Montop nastavlja da dobija poslove zavaljujući vezama sa Vučevićem

Omladina Narodne stranke (NS) upozorila je danas da se nastavlja praksa da firma „Montop“ dobija poslove na gradskim tenderima, a da je najnoviji posao izgradnja vrtića na Sajlovu, vredan 275 miliona dinara.

Firma „Montop“ je u vlasništvu Marka Bosanca Bosketa, kojeg su ranije označili kao „kriminogenu osobu i koja je u veoma dobrim odnosima sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem“.

Oni su, na performansu na Trgu slobode ispred Gradske kuće u kojoj je i kancelarija gradonačelnika, naveli da se poslovi sklapaju upravo na račun tog poznanstva Bosanca sa Vučevićem.

Predsednik omladine Narodne stranke u Novom Sadu Aleksandar Maksimović rekao je da je „Montop“, samo u poslednjih nedelju dana, dobio posao izgradnje vrtića na Sajlovu, vredan 275 miliona dinara.

Dodao je da je „Montop“ dobio i posao uredjenja Pozorišnog trga, vredan gotovo 378 miliona dinara i naveo da je firma Marka Bosanca poslednjih godina dobila poslove čija vrednost prelazi milijardu dinara.

Prošle nedelje su saopštili da je „Montop“ dobio četiri miliona dinara od Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća za posao prebrojavanja putnika na autobuskim stajalištima.

Omladina Narodne stranke je na preformansu nosila transparente sa motivima iz popularnog stripa „Alan Ford“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar