Pavlović: Isključena struja Sportskom centru Banjica, lažna obećanja SNS-a

Odbornik Narodne stranke (NS) u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da je Sportskom centru Banjica isključena struja, čime su mnogobrojni sportisti, medju kojima je najviše najmladjih, onemogućeni u obavljanju svakodnevnih sportskih aktivnosti, kao i organizovanje sportskih takmičenja na vodi, pošto su pod upravom centra i otvoreni i zatvoreni bazeni.

„Razlog obustave isporuke električne energije su dugovanja sportskog centra. Podsećam da je 2018. godine sudskim odlukama taj centar vraćen pod upravu opštini Voždovac, u kojoj je na vlasti Srpska naperdna stranka (SNS), čija su nesposobnost i lažna obećanja doveli centar u današnju situaciju“, rekao je Pavlović, prenela ja NS.

Pavlović je dodao da je tadašnji predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić rekao da je ta opština prekinula trend otimanja imovine i vratila gradjanima jedini bazen u gradu koji im je bespravno oduzet.

„Savić je tada rekao i da je opština Voždovac već uradila projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju, poboljšanje energetske efikasnosti, odnosno da su izvršena geološka ispitivanja i da je pronadjena termalna voda koja će biti iskorišćena za grejanje celog sportskog centra“, rekao je Pavlović.

„Sve izjave tadašnjih čelnika opštine Voždovac iz redova SNS-a, koja upravlja Sportskim centrom Banjica, jesu velika laž upućena direktno svim Beogradjanima, imajući u vidu da ni opština, ni Grad Beograd do danas nisu preduzeli nijednu aktivnost u cilju stvaranja uslova za bolje funkcionisanje sportskog centra, odnosno u cilju stvaranja boljih uslova za sve Beogradjane“, dodao je Pavlović.

Pavlović je istakao da dugovanja nisu izmirena, sportski centar nije rekonstruisan, a poboljšanje energetske efikasnosti, rešavanje problema grejanja i snabdevanja električnom energijom jesu „još jedna u moru laži“ kadrova SNS-a koji upravljaju Beogradom i Voždovcem.

„Gradjanima Beograda je jasno da rukovodioci grada i opštine Voždovac vladaju manipulacijom i lažima bez ikakvih mogućnosti da stvore i unaprede osnovne uslove za razvoj sportskog centra i život Beogradjana. Beogradjani više ne veruju SNS-u i to su pokazali rezultati poslednjih izbora u Beogradu. NS će učiniti sve da to budu poslednji izbori na kojima su pobedili laž i ucene“, zaključio je Pavlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.