U trendu

Pokret ujedinjenih fantoma (PUF) otvorio kancelarije u Zrenjaninu

Pokret ujedinjenih fantoma saopštio je danas da je u Zrenjaninu održana Skupština PUF, na kojoj su izabrani organi i tela tog pokreta, kao i da su u tom gradu otvorene njegove prve kancelarije.

„Za primarni cilj našeg političkog delovanja postavljamo podstrekivanje običnih ljudi da preuzmu odgovornost i da u svojim mestima pronadju najbolje što imaju, jer samo najbolji mogu da pokrenu ovu zemlju, zaglibljenu u mulj decenijama unazad“, rekao je jedan od osnivača pokreta Miljan Čičić.

Jedan od osnivača PUF Milan Pernat rekao je da oni žele da stave tačku na „lopovluk i laž“, kao i da je borba koju pokreću „njihov vid patriotizma“.

„U osnovi svega u Srbiji je bila i ostala pljačka. Prvo se otimalo rukama, pa lopatama, sada vidite da se krade bagerima. Ekipe su se samo smenjivale i pojedinci koji su se neotesano bogatili na račun običnog čoveka“, rekao je Pernat.

Pokret ujedinjenih fantoma navodi da su ga na današnjem otvaranju prvih kancelarija „podržali mnogobrojni gosti iz Zrenjanina, ali i čitave Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.