U trendu

Poslanik Narodne stranke otvorio kancelariju u Nišu za konsultacije sa gradjanima

Potpredsednik Narodne stranke Djordje Stanković, koji je izabran za poslanika u Skupštini Srbije, otvorio je u Nišu kancelariju u kojoj će sa gradjanima razgovarati svakog četvrtka u 17 sati, saopštila je danas ta stranka.

„Pozivam gradjane Niša i juga Srbije da svakog četvrtka dodju u kancelariju na Trgu Pavla Stojkovića 5/7 i iznesu svoje probleme, predloge i ideje. Otvoren sam za pitanja gradjana i u parlamentu ću se zalagati za rešavanje njihovih problema“, rekao je Stanković.

On je istakao da je njegov cilj da „bude dostupan narodu“, jer je „posao narodnog poslanika da štiti interese gradjana i opravda njihovo poverenje koje su mu ukazali svojim glasovima“.

„Želim da pokažem kako bi poslanici trebalo da brinu o narodu, a da bismo brinuli o narodu, moramo da mu budemo bliski“, kazao je on.

Stanković je naveo da će razgovarati i s drugim gradjanima juga Srbije, i da su kancelariji, pored Nišlija, dolazak najavili i ljudi iz Blaca, Pirota i drugih opština, te je najavio i više termina za te susrete.

Gradjani mogu da se kancelariji poslanika obrate i preko mejla (novageneracijanis@gmail.com) i telefonom na broj 0604002505.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar