Povremeno zatvaranje ulica zbog posete kineskog predsednika

Foto: Beta

Načelnik Uprave saobraćajne policije za Beograd Dragan Bogosavac izjavio je da će od petka 17. juna, do nedelje 19. juna, zbog posete kineskog predsednika Si Djinpinga u pojedinim beogradskim ulicama povremeno biti zatvaran saobraćaj.

„Mere obezbedjenja će biti preduzete po prvom stepenu, što znači da će povremeno biti zatvaran saobraćaj na trasi kretanja eskortne kolone. Takodje, u toj zoni, i neposrednoj bezbednosnoj zoni uz trasu kretanja, biće zabranjeno i kretanje pešaka“, naveo je Bogosavac u pisanoj izjavi.

Bogosavac je apelovao na Beogradjane da postupaju striktno po instrukcijama pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji budu angažovani na tom zadatku i da imaju razumevanja za aktivnosti policije.

„Svakako ćemo se potruditi da izmene u režimu saobraćaja budu što kraće, medjutim možemo očekivati da u pojedinim periodima dodje do malo dužih zatvaranja nekih saobraćajnica. Apelujemo na sugradjane da koriste alternativne pravce kako bi stigli na željene pozicije“, naglasio je Bogosavac.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar