najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Povremeno zatvaranje ulica zbog posete kineskog predsednika

Načelnik Uprave saobraćajne policije za Beograd Dragan Bogosavac izjavio je da će od petka 17. juna, do nedelje 19. juna, zbog posete kineskog predsednika Si Djinpinga u pojedinim beogradskim ulicama povremeno biti zatvaran saobraćaj.

“Mere obezbedjenja će biti preduzete po prvom stepenu, što znači da će povremeno biti zatvaran saobraćaj na trasi kretanja eskortne kolone. Takodje, u toj zoni, i neposrednoj bezbednosnoj zoni uz trasu kretanja, biće zabranjeno i kretanje pešaka”, naveo je Bogosavac u pisanoj izjavi.

Bogosavac je apelovao na Beogradjane da postupaju striktno po instrukcijama pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji budu angažovani na tom zadatku i da imaju razumevanja za aktivnosti policije.

“Svakako ćemo se potruditi da izmene u režimu saobraćaja budu što kraće, medjutim možemo očekivati da u pojedinim periodima dodje do malo dužih zatvaranja nekih saobraćajnica. Apelujemo na sugradjane da koriste alternativne pravce kako bi stigli na željene pozicije”, naglasio je Bogosavac.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike