U trendu

Poznata socijalistkinja iz Niša traži zatvorske kazne za negativne komentare o Vučiću

Članica Privremenog organa Socijalističke partije Srbije u Nišu Ana Grozdanović predložila je da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom.

„Zamolila bih svoje političke kolege koji sede u poslaničkim klupama, da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar prema predsednku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsednika još ozbiljnije kazne“, navela je Grozdanović na svom Instagram profilu.

Prema njenim rečima ovakvo rešenje će dokone „naučiti pameti“ i a predsednik će se na svaki način mogući zaštiti.

„Sve je ovo planski da bi mu crpeli energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim. Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu, malo se edukovati, trenirati čime će biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju ubuće“, napisala je ona.

Široj političkoj javnosti postala je poznata krajem prošle godine, kada je na skupu socijalista u Nišu izmedju ostalog kazala da su „samo hrišćani pravili katodne i radio cevi“ i da narod treba da se raduje jer će „samo u jednoj sekundi velika svetlost s neba da se pojavi, zbog koje će ljudi pomisliti da je u toku nuklearni rat“.

Poznata socijalistkinja inače je pravnik po struci, a na društvenim mrežama ima više od 110.000 pratilaca.

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar