U trendu

Preković (Dveri): Da državotvorna opozicija vodi državu, vlast ne bi prihvatila nezavisnost …

Pokret Dveri ocenio je danas da Srbija ne bi priznala nezavisnost takozvanog Kosova niti bi se išlo ka privatizaciji EPS da državu vode lideri „državotvorne opozicije“.

Direktor Informativne službe Dveri Miodrag Preković optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da u „višesatnim monolozima“ na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, „plaši građane neistinama šta bi se dogodilo ako on i SNS više ne budu na vlasti“.

„Tako je sinoć istakao da ‘kada bi državu vodili Miloš Jovanović, Milica Đurđević Stamenkovski i Boško Obradović, države ne bi bilo’. Ovakva optužba govori o njegovom strahu zbog ogromnog pada sopstvenog rejtinga, ali i stranke kojom predsedava. A istina je potpuno drugačija“, naveo je Preković.

Dodao je da bi u Srbiji koju bi vodila „državotvorna“ opozicija, „državne institucije bile nezavisne, mediji slobodni a državni vrh ne bi bio povezan sa kriminalnim klanovima“.

„Ne bi bilo nameštenih tendera, ne bi bilo stranačkih batinaša niti kriminalaca na čelu lokalnih samouprava. Državne subvencije ne bi dobijale strane firme, već domaći privrednici i poljoprivrednici, bila bi obnovljena sva porodilišta u Srbiji, a udžbenici i vrtići bi bili besplatni za sve đake i decu“, naveo je funkcioner Dveri.
 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar