U trendu

Radikali delili knjige Vojislava Šešelja u Nišu

Srpska radikalna stranka (SRS) delila je danas u Nišu besplatne primerke potpisanih knjiga predsednika SRS Vojislava Šešelja.

Podeli knjiga prisustvovao je i lider radikala Vojislav Šešelj.

Predsednica Okružnog odbora SRS u Nišu Jelena Stojanović kazala je da će gradjanima biti podeljeno 3.000 primeraka i da će podela knjiga biti organizovana i u drugim mestima.

Stojanović je kazala da članovi SRS na štandovima na Tvrdjavskom mostu istovremeno sa podelom knjiga prikupljaju potpise protiv Zakona o istopolnim zajednicama u Srbiji koji, kako je kazala, „naprednjački režim želi da na mala vrata ugura u Skupštinu“.

„Već smo širom zemlje prikupili preko 80.000 potpisa, a cilj nam je da prikupimo 100.000 potpisa i da ih kao kao gradjansku incijativu predamo Narodnoj skupštini, kako taj nakaradni zakon uopšte ne bi u ušao u Skupštinu na razmatranje“, rekla je Stojanović.

Ona je kazala da je cilj radikala da u narednom periodu u Nišu i širom Srbije poprave stanje u svojim odborima i da kao jedna od najjačih opozicionih stranaka udju u parlament nakon predstojećih izbora.

Stojanović je podsetila da Srpska radikalna stranka uvek samostalno izlazi na izbore.

Postizborne koalicije, dodala je, moguće su u nekim mestima ili u parlamentu, ali samo sa proverenim ljudima i u slučaju da se stranački programi poklapaju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.