U trendu

Radikali delili Šešeljeve knjige u centru Zrenjanina

Srpska radikalna stranka (SRS) organizovala je danas u Zrenjaninu besplatnu podelu knjiga lidera SRS Vojislava Šešelja kao i prikupljanje potpisa gradjana za peticiju protiv istopolnih brakova.

Šešelj je tokom akcije potpisivao knjige i razgovarao sa stanovnicima tog grada a po rečima potpredsednika Izvršnog odbora SRS Vanje Božića, prisustvo lidera radikala izazvalo je veliku pažnju Zrenjaninaca.

Govoreći o peticiji protiv istopolnih brakova, Božić je rekao da je od jutros potpisalo nekoliko stotina gradjana i izrazio očekivanje da će u Zrenjaninu danas biti prikupljeno 1.000 potpisa.

„SRS je jedina stranka koja pokrenula pitanje zakonitosti i želje Vlade Srbije da dozvoli sklapanje istopolnih brakova i usvajanje dece. Mi se protivimo tome zato što smatramo da treba zaštiti tradicionalnu porodicu, odnosno, da porodicu čine otac i majka i da se iz nje radjaju deca, što Srbiji najviše i nedostaje jer je natalitet problem unazad nekoliko desetina godina“, rekao je Božić.

Ocenio je da je odziv gradjana za potpisivanje te peticije, širom Srbije dobar.

„Nadamo se da ćemo uz pomoć žitelja Srbije uspeti da sprečimo donošenje tog nakaradnog zakona“, dodao je funkcioner radikala.//

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar