U trendu

Radikali traže imena ministara koji su učestvovali u prisluškivanju Vučića

Srpska radikalna stranka (SRS) zatražila je danas da budu objavljena imena ministara koji su, navodno, učestvovali u prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„SRS podseća da je još krajem prošle godine predsednik Republike obavestio javnost da zna da ga već godinu dana prisluškuju, što je apsolutno nedopustivo. Predstavnici režima utrkivali su se da to predstave kao državni udar i svi su tvrdili da su u aferu prisluškivanja predsednika umešana dva ministra. Pre više od mesec dana javnost je zvanično obaveštena da vlast zna ko je prisluškivao predsednika, da su svi dokazi objedinjeni i da se čeka potez tužilaštva“, navodi se u saopštenju.

Ta stranka je ocenila da je nedopustivo takvo ponašanje vlasti i da javnost mora da zna sve detalje u vezi sa prisluškivanjem predsednika Republike a da je posebno važno da se zna koji su to ministri učestvovali u toj nezakonitoj aferi.

„Srpski radikali zahtevaju da se javnost obavesti o svim detaljima ove afere i da vlast ne sme da dopusti da ovo bude samo jedna od afera koja se završi po onoj na

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.