U trendu

Radulović: Vučić nas je vredjao

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da su predstavnici tog pokreta napustili današnje razgovore sa mandatarom za sastav nove vlade Aleksandrom Vučićem, jer ih je on vredjao.

„Nakon ulaska i pozdravljanja, Vučić je ukratko ispričao ono što je njegov program i pričao je o vladavini prava. Prva stvar koju sam mu rekao je da sam došao da mu uručim tužbu i da to što premijer ne prima tužbu predstavlja nepoštovanja institucija“,  rekao je Radulović novinarima u Skupštini Srbije.

Pokret je ranije najavio da će Radulović na razgovor o novoj vladi poneti tužbu koju je podneo protiv Vučića, jer sudski pozivar ne može da pronadje Vučića u Nemanjinoj 11 evo već dve godine“.

Lider Dosta je bilo je nakon uručivanja tužbe zbog Vučićeve izjave da je Radulović kao ministar novinarima BIRN-a dostavio ugovor JAT-a i Etihada, rekao da je Vučić odmah krenuo da koristi reči lažov i lopov.

„Nakon toga smo mu uručili knjigu Dušana Pavlovića ‘Mašina za rasipanje para’ i naš program u 20 tačaka šta u Srbiji mora da se uradi. Mi njega nismo vredjali, a on je počeo da govori o porodici“, dodao je Radulović.
 
Nakon toga, novinar Studija B pokušao je da postavi pitanje Raduloviću, na šta je Radulović odgovorio da novinari Studija B nisu novinari.

„Vi niste novinar, ja bih zamolio obezbedjenje da reaguje“, kazao je  Radulović.

Na razgovore sa Vučićem treba da dodju predstavnici liste Boris Tadić, Čedomir Jovanović – Savez za bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka, ali bez predstavnika SDS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar