Rašković Ivić: Narodna stranka za okupljanje opozicije protiv Vučića i SNS

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je u Kruševcu da se ta stranka zalaže za jedinstven nastup i okupljanje opozicije u celoj Srbiji jer je to jedini način da se uspešno suprotstavi „nakaradnoj i estradnoj vlasti Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića“.

„Svesni smo da ne možemo da se ovom Golijatu suprotstavimo sami, kako u Kruševcu, tako i u celoj Srbiji, i svi u opoziciji moramo biti lišeni sujeta i kompleksa“, rekla je Sanda Rašković Ivić na Osnivačkoj skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Kruševcu.

Rašković Ivić je članovima Narodne stranke u Kruševcu čestitala na hrabrosti jer su se odlučili na opoziciono delovanje u „Vučić-Gašićevom“ gradu, gde „jedan čovek u ime neprikosnovenog gospodara Srbije drži apsolutno sve“.

„Pokazali ste ljubav prema Srbiji. Teško je voleti Vučića i Srbiju istovremeno, budući da Vučić čini sve što Srbiji čini loše. Dokazali ste da mislite svojom glavom i da ne pristajete na nagodbu sa režimom i prevazišli ste strah čija setva neprekidno traje od kada su Vučić i SNS došli na vlast“, rekla je ona.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Kruševcu izabran je dosadašnji poverenik Dejan Stevanović, a za potpredsednika Vladan Mitić.

Na skupu, održanom u hotelu „Dabi“, govorili su i članovi Predsedništva Narodne stranke Dijana Vukomanović i Aleksandar Babić, kao i predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir Dobrosavljević

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.