U trendu

Rašković Ivić: Ovaj Djurdjevdan radosniji nego inače

Demokratska stranka Srbije (DSS) obeležila je danas krsnu slavu Sveti Djordje, a predsednica stranke Sanda Rašković Ivić rekla je da ovaj Djurdjevdan slave radosnije nego inače, jer slave i ulazak u parlament i „trijumf istine nad lažima i nad kradjom“.

„Ovaj Djurdjevdan mi je naročito mio jer su pre godinu dana počeli strašni udari na DSS i želja da se ona podvede pod Vučićev šinjel. U tome Vučić nije uspeo. DSS je ostala svoja, ona koja je uvek bila, prava sa svojom suštinskom politikom  –  nacionalnom i demokratskom. Ostala je jedna prava ljuta opoziciona stranka“, kazala je Rašković Ivić.

Ona je dodala i da će opozicija „isterati na čistac“ šta se zaista dogodilo sa izbornom kradjom i podneti predlog zakona o izboru narodnih poslanika, „koji će preduprediti pokušaje kradje“.

U prostorije DSS-a na proslavu slave došli su predsednik pokreta Dveri, koji je u koaliciji sa DSS-om, Boško Obradović, predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović i predstavnik tog pokreta Ivan Ninić, predstavnik Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

„Iz Rusije smo dobili sve čestitke i želje da se sa našom koalicijom saradjuje i da se prodube odnosi izmedju Jedinstvene Rusije i naših stranaka. Da se radi na jačanju ekonomskih veza sa Rusijom i jačanju anti-NATO politike“, kazala je Rašković Ivić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.