U trendu

Reformski pokret penzionera pristupio Zdravoj Srbiji Milana Stamatovića

Reformski pokret penzionera i starijih lica pristupio je Zdravoj Srbiji Milana Stamatovića koji je najavio da će ta stranka, zajedno sa novim članovima, raditi na sprovodjenju ideje da svi članovi društva, od dece do penzionera, imaju iste mogućnosti za razvoj i priliku da se novac za poreze troši tamo gde je nastao.

Kako se navodi u saopštenju, predsednik Reformskog pokreta penzionera i starijih lica Srbije Mihailo Paunović je rekao da želi da zajedničkim snagama doprinesu dostojanstvu, solidarnosti i razvoju Srbije na zdravim osnovama.

„Kao članovi Zdrave Srbije zalagaćemo se za ujednačavanje pružanja usluga u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, za revitalizaciju banja i rehabilitacionih centara, kao i za uvodjenje namenskih vaučera za najugroženije kategorije penzionera“, dodao je on.

Stamatović i Paunović su se složili da je zdravlje gradjana ono što ih privlači Zdravoj Srbiji i da je ideja moderne Srbije, zasnovane na ravnomernom regionalnom razvoju, vrednim i poštenim domaćinima, mladima koji svoju perspektivu vide u Srbiji i ekonomski jakom društvu, ono za šta će se zauzimati u narednom periodu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.