U trendu

REM: Razgovori za dodelu pete frekvencije za nacionalnu televiziju 7. i 8. novembra

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) će iduće nedelje obaviti javne razgovore sa predstavnicima sedam televizija koje su se prijavile na „Javni konkurs za izdavanje dozvola za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja terestričkog digitalnog signala za područje cele Srbije“, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da će Savet REM-a o dodeli pete frekvencije za nacionalnu televiziju u ponedeljak, 7. novembra, razgovarati s predstavnicima „BK Telecom“ d.o.o. Beograd – BK TV, „Kopernikus Cable Network“ d.o.o. Niš – KCN nacionalna, Televizije Nova S d.o.o. Beograd i s predstavnicima „Adria Media Group“ d.o.o. Beograd – Kurir TV.

Savet REM-a će u utorak, 8. novembra, obaviti javne razgovore s predstavnicima TV Studio B, „Una World“ d.o.o. Una TV i sa Centrom za edukaciju i unapredjenje društva PULS, Grocka – Gradska televizija Puls.

„Ovlašćenim predstavnicima podnosilaca prijava Savet REM-a će nakon prezentacije za koju podnosilac prijave ima 15 minuta, postavljati pitanja u skladu sa utvrdjenim i objavljenim kriterijumima za izdavanje dozvola“, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar