U trendu

Ristić (Narodna stranka): Energetika na poklon Prištini

Član Predsedništva Narodne stranke zadužen za Kosovo i Metohiju Žarko Ristić, ocenio je danas da je vlast Aleksandra Vučića poklonila vlastima u Prištini preostali deo energetskog sistema na Kosovu.

U saopštenju je naveo da je Vučićeva vlast time, nakon više od sedam godina, uspela da izdejstvuje „još jednu veoma važnu pobedu“ kojoj bi, kako je naveo, trebalo najviše da se obraduju Srbi koji žive na severu Kosova i Metohije.

„Za obećanje da će imati stabilno snabdevanje električnom energijom moraće da zažmure na jedno oko kada im stigne račun za struju, jer će na istom biti simboli nepriznate države“, rekao je on.

Naveo je da će se na računu, „pored simbola države koju ne priznaju“, nalaziti i tekst na jeziku koji ne razumeju, ali koji im je dobro poznat“ jer isti gledaju, kako je dodao, nakon svake „pobede“ koju izdejstvuje čovek kome su poklonili svoj glas i budućnost.

„Za ovu ‘pobedu’ nakon više od sedam godina duge i teške borbe saznali smo od Petra Petkovića“, rekao je Ristić.

Ristić je naveo i da je Petković, „poput svog idola Vučića“, prilikom objavljivanja „pobede“ iskoristio priliku da obeća Srbima, „ali i samom sebi“, da smo sada više nego ikada spremni za formiranje Zajednice srpskih opština.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar