U trendu

Šapić: Za dva, tri meseca sa predlozima o izbornim uslovima, podržaću kandidaturu Vučića

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić koji je učestvovao jučerašnjem medjustranačkom dijalogu bez posredovanja evroparlamentaraca, izjavio je da očekuje da učesnici, u roku od dva, tri meseca, izadju s predlozima onog što je dogovoreno i konkretnim rezultatima.

„Počeli smo o unapredjenju izbornih uslova, na narednom sastanku ćemo konkretnije o tome“, rekao je danas Šabić, za TV Prva, navodeći da je sastanak bio dobar.

Kako je naveo, „misli da su svi prisutni iznenadjeni načinom na koji je tekao, čak smo konstatovali da – kada nema kamera onda je atmosfera normalnija i ljudskija čak i medju nama političarima“.

„Počelo je da se razgovara o unapredjenju izbornih uslova i dogovor je da se na sledećem sastanku ide korak dalje, da se razgovara detaljnije. Bio je veoma konstruktivan sastanak“, rekao je Šapić.

Na pitanje da li će na predstojećim predsedničkim izborima podržati kandidaturu Aleksandra Vučića, on je rekao da to zavisi od njihovog dogovora.

„Mi danas jako dobro saradjujemo, zajedno smo na nacionalnom nivou u koaliciji, ukoliko predsednik Vučić bude odlučio da se kandiduje ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim“, rekao je Šapić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.