U trendu

Šarović: Sramota je čekati da Vučić odradi prljav posao, svi koji ćute su saučesnici

Lider Pokreta Ljubav, vera, nada Nemanja Šarović ocenio je danas da je sramota čekati da predsednik Srbije Aleksadar Vučić uradi „prljav posao“ i da svi koji ćute jesu saučesnici i odgovaraće jednako za izdaju Kosova.
„Okupili smo se da održimo sedmodnevni parastos blokadi Vlade koja je bila zakazana za 24. mart u 12.44 časa. Nažalost, blokada nije trajala ni sat vremena, a Vlada je funkcionisala bez problema. Ništa se nije uradilo da se spreči sprovođenje evropskog predloga u delo“, poručio je Šarović na skupu ispred Vlade Srbije.
On je izjavio da je opozicija na „nikada nižim granama“, da ne mogu „srušiti režim“ i da je pitanje da li svi zajedno mogu očuvati Kosovo u sastavu Srbije.
„Ovakvim razjedinjenim delovanjem Vučić je dobio šta je želeo, krenulo je sprovođenje plana. Deo opozicije se bavi rupom na Savskom keju, a mnogo veću rupu prave u državi. Neki iz opozicije su formalno protiv evropskog predloga, ali ne žele ništa da urade povodom toga. Mi smatramo da ne postoji bitnije pitanje od Kosova, ako se uruši država privatizovaće i EPS, bušiće litijum i tako dalje“, rekao je Šarović.
Šarović je ocenio da je „lažna opozicija“ jednako veliki problem kao i „lažljiva vlast“.
„Dogorelo je do lakata, ili ćemo braniti državu ili nećemo. Treba u vreme vaskršnjeg posta da vaskrsne i opozicija i građani i da vaskrsnu protesti“, zaključio je Šarović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.