U trendu

Sloga: Policija odmah da uhapsi počinioce napada na Djilasovu decu

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ optužio je danas vlast za napad na decu lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Djilasa i pozvao nadležne u MUP-u da odmah uhapse počinioce i predaju ih nadležnom tužilaštvu na procesuiranje“.

Sindikati su u saopštenju naveli da su deca lidera SSP sinoć „punih 10 minuta bila izložena jakom ozvučenju sa koga je puštano ‘Djilase lopove’, na svega 30 metara od stana gde žive, što je za posledicu imalo da su se tresla od straha i plakala“.

„Neverovatna je ostrašćenost aktuelne vlasti i njihovih koalicionih partnera, jer sve više gube prisebnost kada ne mogu da razlikuju opravdani bunt gradjana koji lupaju u šerpe zbog svakodnevnih obećanja i laži koje im se serviraju o lepom životu“, stoji u saopštenju.

Sloga je pozvala ministra policije Nebojšu Stefanovića kao „predstavnika režima“ da „prestane sa davanjem logističke podrške njegovim ‘stranačkim falangama’ u vreme vanrednog stanja i policijskog časa“.

„Upozoravamo, ukoliko se nekom iz opozicije, ili njihovim porodicama bilo šta nemilo desi, odgovornost će biti isključivo u njihovim rukama, jer ovakve metode zastrašivanja muzikom sa razglasa zabeležene su samo u diktaturama i fašističkim vladavinama“, piše u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.