U trendu

Sloga: Smeniti načelnika niške policije zbog nesreće u kojoj su stradali poverenik Sloge i dete

 Udruženi Sindikati Srbije Sloga zahtevaju da nadležni odmah saopšte puno ime i prezime osobe sa inicijalima N.S. koja je sinoć u Nišu autom ubila dvanaestogodišnje dete i poverenika tog sindikata za Južnu Srbiju i predsednika sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris Dejana Ilića (48).

„Ujedno, od Ministarstva unutrašnjih poslova i direktora policije tražimo hitnu smenu načelnika Policijske uprave u Nišu, koji očigledno sa saradnicima iz Odeljenja saobraćajne policije nije izvršio adekvatno obezbedjenje saobraćaja tokom novogodišnjih i božićnih praznika i time dozvolio divljanje vozača na niškim centralnim ulicama koje se završilo surovim i tragičnim ubistvom dvoje ljudi na trotoaru, od kojih je jedno bilo dete“, navodi se u saopštenju Sloge.

Iz tog sindikata poručuju da će pratiti dalje rasvetljavanje ovog slučaja i neće dozvoliti manipulisanje činjenicama, zataškavanja i ma šta tome slično, kao što je bilo u nekim ranijim slučajevima, kao što je ubistvo žene na naplatnoj rampi Doljevac i gaženje devojke u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Iz Sloge su podsetili da je Dejan Ilić tragično stradao kada je na njega i 12-godišnjeg dečaka, sinoć oko 20.40 na Bulevaru Medijana u Nišu naleteo „audi“ beogradskih registarskih oznaka dok su hodali trotoarom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.