U trendu

SNS: Janković širi laži o Vučiću

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da predsednički kandidat Saša Janković širi laži o Aleksandru Vučiću iz lične frustracije i besa.

Janković je danas Vučića nazvao fantomom iz Savamale na skupu u Hercegovačkoj ulici u beogradskom naselju Savamala, gde su pre 11 meseci ljudi u fantomkama porušili objekte.

„Svim gradjanima jasno je kakav je prevarant i lažov Saša Janković, i da je, kao što smo ne mali broj puta saopštili gradjanima, sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića, sa jednim jedinim ciljem – da on sedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu odredjenih službi koje su sve samo ne srpske“, piše u saopštenju.

Kako su dodali, Janković je posle podne u šetnji po Beogradu širio svoje laži, lične frustracije i bes, jer „njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu – koliko god se trudili, nikako ne uspevaju da prevare gradjane i izazovu haos i nemire u Srbiji“.

Iz SNS su ocenili i da najbliži saradnici Saše Jankovića „žele Vučiću metak u čelo, a gradjane koji podržavaju Vučića žele da obese na bandere“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar