U trendu

SSP: Dok je Vučić na RTS-u glumio nevinašce, sa krovova puštana uvredljiva navijačka pesma

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su bakljade i uvredljive navijačke pesme o predsedniku SSP Draganu Djilasu sa krovova nekih zgrada gradova u Srbiji „sinoć puštali stranački aktivisti vladajuće Srpske napredne stranke koji su se po zadatku nesmetano kretali za vreme policijskog časa“ i to u vreme „dok je Vučić sinoć na RTS-u glumio nevinašce“.

U saopštenju SSP se tvrdi da je „po njegovom naredjenju, sa zvučnika koje je obezbedio i na krovove nekih zgrada postavio ‘Sky music’, puštana uvredljiva navijačka pesma o Draganu Djilasu koju je izabrao Željko Mitrović“.

„Vesić Goran je bio zadužen za bakljadu zbog svoje bliskosti sa pojednim huliganima iz redova navijača o čemu postoje i policijske beleške. U svom tom cirkusu jedino nije bilo gradjana. Isključivo stranački aktivisti, koji su se po zadatku nesmetano kretali za vreme policijskog časa, što je i konačan dokaz da za ljude sa članskom kartom SNS-a ne važe ni policijski čas, ni nikakva druga pravila“, navodi se u saopštenju SSP.

SSP navodi da se u politici predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića „menjaju samo metode, a cilj je uvek isti – eliminacija političkih protivnika“.

„On je bio deo ekipe koja je kreirala atmosferu koja je prethodila ubistvu Slavka Ćuruvije, Zorana Djindjića i Olivera Ivanovića. Sinoć je Vučić dokazao da te svoje aktivnosti ne zaustavlja ni u uslovima vanrednog stanja“, navodi se u saopštenju SSP.

U saopštenju zamenika predsednika SSP Borka Stefanovića, predsednika GO Beograd SSP Marka Bastaća i člana predsedništva SSP Branka Miljuša se navodi da je „poslednji trenutak da se zaustave sulude akcije kojima se krše zakoni i ugrožavaju životi“, kao i da „niko ne podržava sumanute kontramitinge“.

SSP je pozvala predsednika Srbije i SNS da „prekine da huška komšije jedne na druge i da prekine da deli gradjane Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)