U trendu

SSP: Koluvija će biti oslobodjen poput svih kriminalaca koji su radili u dogovoru sa režimom

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da će prvooptuženi u slučaju uzgoja marihuane na poljoprivrednom imanju „Jovanjica“ Predrag Koluvija biti oslobodjen „poput svih prethodnih kriminalaca koji su radili u dogovoru sa režimom“.

„Od prvog dana je jasno da je u proizvodnju droge bio umešan državni vrh i da je Koluvija uhapšen zbog sukoba izmedju (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića i (ministra odbrane Nebojše) Stefanovića“, ocenili su iz SSP u saopštenju.

Navodi se da je sumnju da bi Koluvija mogao da bude pušten na slobodu uvećao intervju koji je dao svom advokatu i članu Odbora za pravosudje Vladimiru Djukanoviću.

Ocenili su da je to uradjeno da bi predsednik Vučić u svom obraćanju iz Dubaija „mogao da komentariše slučaj Koluvija“.

„Tom prilikom je predsednik države Srbije kršeći Ustav i niz zakona abolirao Koluviju tvrdeći kako eto sedi u zatvoru dve godine, a nikoga nije ubio i da je tona marihuane nešto što u Nemačkoj i Evropi legalno i da je ima maltene svaki čovek“, istakli su iz SSP.

U saopštenju su naveli da je Srbija na drugom mestu po kriminalu u Evropi, na prvom po korupciji i ocenili da u tome neće stići pomoć iz Evrope.

„Moraćemo sve sami, kao i mnogo puta u našoj istoriji. Kada to uradimo, zatvori će biti pretesni za sve Koluvije, Belivuke i Šariće, ali i za Vučiće, Stefanoviće, Veselinoviće, Petroviće, Bošnjake i ostale koji su se enormno bogatili dok je Srbija propadala“, piše u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.