U trendu

SSP: Obnova i izgradnja puteva u Srbiji služi za nezakonito bogaćenje

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da alarmantni nalazi Državne revizorske institucije predstavljaju najbolju potvrdu da obnova i izgradnja puteva u Srbiji nema nikakvu razvojnu ulogu već služi isključivo za nezakonito bogaćenje režimskih firmi.

Po oceni SSP-a Putevi Srbije ne treba da menjaju logo već ime i da budu nazvani Putevima korupcije, jer „se samo tako može nazvati poslovanje javnog preduzeća koje pola milijarde evra isplati bez sprovedene javne nabavke i samo u 2019. godini napravi gubitak od 143 miliona evra“.

„Zato su i sva Vučićeva (Aleksandra) otvaranja radova, puni autobusi ucenjenog naroda, Zoranin (Mihajlović) roze šlem i loše šale na račun večnog v.d. direktora (Zorana) Drobnjaka, samo paravan za milionsku pljačku narodnog novca“, ocenila je SSP.

Ova stranka je navela da su „putevi u Srbiji danas prazni, jer nema ko njima da se vozi, u bolnicama nema ko da leči i neguje, puni su samo džepovi SNS tajkuna koji vladaju ‘Putevima korupcije'“.

Mediji su prethodnih dana objavili da su „Putevi Srbije“, kao javno preduzeće, naručili javnu nabavku izrade logoa za preduzeće u iznosu od pet miliona dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.