U trendu

Stefanović: Opozicija crta metu na čelu Vučiću i njegovoj porodici

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović optužio je danas predstavnike opozicije da insinuacijama da je predsednik Aleksandar Vučić povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića „crtaju metu na čelu“ i Vučiću i njegovoj porodici. 

Na stranačkoj konferenciji za novinare, Stefanović je rekao da se protiv Vučića vodi bestijalna kampanja i da se opozicija utrkuje u direktnim lažima da je on povezan sa ubistvom Ivanovića, dok se Vučiću oduzima pravo da u medijima kaže da sa tim nema nikakve veze i da nije uradio ništa loše. 

Stefanović je za to optužio Dragana Djilasa, Sašu Jankovića, Dragana Šutanovca, Radu Trajković i Aleksandra Šapića da direktno povezuju Vučića sa ubistvom Ivanovića, iako nemaju nijedan dokaz za to.

On je dodao da je posebno neshvatljivo što o ubistvima u Srbiji govore Janković i Šutanovac jer su, kako tvrdi, u vreme dok su oni bili na vlasti po ulicama ubijani i novinari i gradjani koji su učestvovali na mitinzima protiv vlasti. 

Funkcioner SNS je rekao da je vlast u Srbiji jedina koja je suštinski pokazala iskreno interesovanje da se otkriju ubice Ivanovića i da i dalje insistira da se srpski organi uključe i pomognu u istrazi. 

„Žao mi je što ovi što prosipaju mržnju svaki dan protiv Vučića u svojim saopštenjima ne traže dodatnu istragu i što ne vrše pritisak na medjunarodne organe da se ubice pronadju i kazne“, rekao je Stefanović koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)