Stefanović:U toku istraga o pogibiji aktiviste SNS

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u toku istraga o pogibiji aktiviste SNS koji je nastradao lepeći plakate na autoputu i okolnostima oko tog slučaja.

On je rekao da će istraga pokazati da li postoji bilo čija odgovornost u tom slučaju, ali da ne treba od toga praviti nešto što će naškoditi sećanju na tog čoveka a njegovoj porodici naneti dodatnu bol.

„Uvek mi je užasno kada slušam da ljudi pokušavaju da na nesreći jednog čoveka, jedne porodice izgrade neku vrst političkog napada da li na SNS, da li na Vučića, da li na bilo koga drugog. Taj čovek je izgubio život. I to je užasna tragedija. Prosto, molim vas da ostavite njega i njegovu porodicu van politike i tih priča“, kazao je Stefanović novinarima u hotelu Metropol.

Na pitanje novinara da li je postojao nalog stranke da se plakati lepe na tom mestu, Stefanović je naveo da je „čovek lepio plakate“ i „nije činio nikakvo krivično delo“ i da se „dogodila nesreća“.

„Uveren sam da to niko nije želeo. On je izgubio život“, rekao je Stefanović.

(Beta)

1 komentar
  1. Dragan

    Haha..ha ..nisam ni očekivao nešto od plagijat doktora, već da proba da „plagijatoriše“ svog Gazdu…..osim ako ne izjavi, da su tog dana, po proverenim informacijama „nepoznata lica sa neobeleženim, mada Službi poznatim, vozilima krstarila autoputom, sa namerom da, ili sruše, ili zgaze, naše aktiviste, ali im to nije, zahvaljujući našem zalaganju, nije uspelo !? Mi pokušavamo da dovedemo, zahvaljujući g. Vučiću, u red one kabadahije, da ih komotno tako nazovem, koji se u N.Sadu usuđuju da sirenom zaguše izlaganje našeg Vođe, ili ometaju pešake da na „crveno“ prelaze ulicu /..uuu ..briši, omaklo mi se, kao Krki da zaokruže 1 /, te im odmah stavljamo lisice na ruke, i ne marimo iz koje su stranke /a nisu naši, jer nisu na mitingu / i da li imaju dete u kolima, koje umesto na mitingu, sedi sa ocem u kolima… pa kakvu budućnost ona i njena generacija, da očekuju, umesto blistavu kakvu Vođa prikazuje, da kad završi studije može za nekih 200 e da nađe posao, umesto da se muči za nekih pišljivih 2 ili 3 hiljade evra, u nekoj garaži, umesto velelepnoj hali, ono jes’ manje, ali i Vođina deca su deca“ !?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike