U trendu

Šutanovac: Jedino DS ima potencijal da pobedi SNS

Lider Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da jedino DS ima potencijal da uz saradnju s drugima pobedi Srpsku naprednu stranku (SNS), izrazivši uverenje u dobar rezulat na lokalnim izborima u Beogradu.

„Cilj je da predstavimo naš novi plan reformi, da motivišemo birače i već na izborima u Beogradu ostvarimo rezultat koji bi omogućio promene na bolje“, rekao je Šutanovac za „Večernje novosti“ od četvrtka, 4. maja.

Ocejio je da premijera i lider SNS Aleksandra „Vučića može da sruši samo jasno artikulisana politička stranka, sa ljudima iz svih sfera našeg društva“.

Po rečima Šutanovca, to se odnosi na stranku koja „može da ujedini sve ostale na poltičkoj sceni i ponudi rešenja i jasnu poltičku alernativu“.

Upitan od koga i čega zavisi da li će DS saradjivati sa Sašom Jankoivćem i zajednički izaći na bogradske izbore, Šutanovac je odgovorio da je DS otvorena za saradnju sa svim pojedincima i organizacijama koji vide Beograd kao otvorenu, zaposlenu, razvijenu evropsku metropolu.

Na pitanje da li strahuje da bi pokret čije je formiranje najavio Janković mogao da „usisa“ DS, Šutanovac je odgovorio odrečno.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar