U trendu

Sutra u Beogradu skup u okviru kampanje Budućnost Srbije, govoriće i Dodik i Sijarto

U Beogradu će sutra biti održan skup u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ na kome će pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića, govoriti i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar spoljnih poslova Madjarske Peter Sijarto. 

Kako je najavljeno iz Predsedništva Srbije, na skupu koji će početi u 18 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine govoriće i penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski koji je učestvovao u borbama na jugoslovensko-albanskoj granici kod karaule Košare, proleća 1999. 

Predsednik Srbije izjavio je ranije danas da će na mitingu u Beogradu biti karnevalska atmosfera, da će na skup doći gradjani ne zbog njega već zbog budućnosti Srbije i izvinio se gradjanima jer će kako je rekao, „apsolutno sve u gradu biti neprohodno“.

„Molim ljude da nam zbog toga oproste, mi ih posle nećemo maltretirati. Oni nisu došli zbog jedne partije i mene, oni su došli zbog budućnosti Srbije, znaju ko se za nju najviše bori“, kazao je Vučić.

On je kazao da će na mitingu pozvati na ujedinjenje, ali ne političko jer to kako je naveo, ne bi bilo dobro za demokratiju.

„Pozivam ljude da dodju sa osmehom, sa svojom decom a mi ćemo da se postaramo da im ne bude izgubljeno vreme, jer ćemo govoriti o onome što smo uradili“, rekao je Vučić.

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će sutrašnji skup u Beogradu, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, trajati više sati i biti masovniji „deset, penaest puta“ od opozicionog „Svi kao jedan“, održanog prošle subote.

„Skup će biti spektakularan, biće jasna poruka ko ima najveću podršku u Srbiji“, rekao je Dačić gostujući na TV Pink.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Kao navedeno je „gostujuci na Pink-u! To nije tacno Oni su domacini na Pink-u sa kojeg se ne skidaju jkao da im je to radno mesto. Procice i ovo zlo (ko zna kakvo ce novo doci)posto nista nije trajno i vecno.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike