U trendu

Sve spremno pred početak Skupštine SNS, pojedini delegati nisu dobili dnevni red

Sve je spremno pred početak vanredne Skupštine Srpske napredne stranke (SNS) u Kragujevcu, na kojoj će biti izabran novi predsednik stranke i stranačko rukovodstvo.

Prisutne su delegacije stranke iz svih krajeva Srbije, stigao je predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić i najuže rukovodstvo.

Neki delegati sa kojima je novinar agencije Beta razgovao kažu da nisu dobili materijal za današnju sednicu, već samo kartice za glasanje – „za“, „protiv“ i „uzdržan“.

Pojedini delegati kazali su za agenciju Beta da su današnji dnevni red saznali iz medija, a navode i da ne mogu da zamisle stranku bez Vučića na njenom čelu.

Vučić je pred početak vanredne skupštine SNS rekao stranačkim kolegama da nastave da rade i da se bore za Srbiju, i da nepristojni nikada neće pobediti pristojne.

„Vi koji ste napravili političkog giganta, nastavite da radite i da se borite za našu Srbiju. Nikada ne mogu nepristojni da pobede pristojne, nikada gori ne mogu da pobede i nikada ne može neznanje da pobedi znanje i nerad ne može da pobedi rad“, poručio je Vučić.

Skupštini SNS prisustvuje oko 4.000 delegata, kako je ranije i najavljeno.

Početak Skupštine zakazan je u 12.00 u kragujevačkoj hali „Jezero“.

Lider SNS izjavio je juče na mitingu „Srbija nade“ u Beogradu, da se poslednji put obraća kao predsednik te stranke.

Vučić je kazao da će nakon izborne skupštine SNS, vođenje te stranke preuzeti neko drugi.

Znak kompanije SBB na istoimenoj hali Jezero u Kragujevcu pokriven je velikom srpskom zastavom pred današnju vanrednu skupštinu SNS, nakon čega je taj kablovski operater najavio prekid saradnje sa Gradom Kragujevcem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar